Kom ook naar onze Beursvloer op 9 oktober in de Theaterkerk in Bemmel

Op maandag 9 oktober organiseert de Oost-Betuwse Uitdaging voor de derde keer een maatschappelijke Beursvloer. Van 16.30 tot 18.30 uur worden in de Theaterkerk in Bemmel verbindingen gelegd tussen maatschappelijke organisaties met een aanvraag en lokale ondernemers of bedrijven die hen daarin kunnen voorzien. Als de beurs om 17.00 uur met een gongslag wordt geopend, begint de tijd te lopen. In één uur tijd worden er zoveel mogelijk matches gemaakt.

Op de Beursvloer kunnen verenigingen en stichtingen terecht met vragen op het gebied van Menskracht, Materialen en Middelen. Het bedrijfsleven biedt hier vrijwillig en vanuit maatschappelijke betrokkenheid oplossingen voor. Van de maatschappelijke organisaties wordt gevraagd iets terug te doen voor het bedrijf dat iets voor hen gaat doen en zo ontstaat het ‘handelen’. Vraag en aanbod kan uit van alles bestaan, zolang het maar in natura is, dus geen geld. Denk bijvoorbeeld aan: kennis, diensten, personele inzet, bruikleen van machines, spullen, meubels of faciliteiten.

Grote betrokkenheid
De Theaterkerk op Markt 9 in Bemmel opent op 9 oktober haar deuren voor alle maatschappelijk betrokkenen. Notaris mr. François van Schaik zal ter plekke de gemaakte matches officieel bekrachtigen. Alle betrokkenen nemen deel vanuit hun visie om de lokale samenleving te ondersteunen en hun kennis en het surplus van hun bedrijf te delen. Mede dankzij hen kunnen we de Beursvloer gratis aanbieden aan alle partijen.

Aanmelden
Heeft jouw bedrijf Maatschappelijk Betrokken Ondernemerschap hoog in het vaandel staan? Wilt jij je steentje bijdragen aan de leefbaarheid in de gemeenten Lingewaard en Overbetuwe? Of kan jouw vereniging of stichting ergens hulp bij gebruiken? Meld je dan snel aan door een mail te sturen naar info@oostbetuwseuitdaging.nl. Deelname is voor alle partijen gratis. Graag tot 9 oktober!