Mooi resultaat Beursvloer Oost-Betuwe 2015

Beursvloer Oost-Betuwe

 

Bij Sportcentrum De Schaapskooi in Bemmel realiseerden de deelnemers in één uur handeltijd 48 matches met een maatschappelijke waarde van 25.000 euro! Check hier het gehele matchoverzicht. Daarnaast talloze indirecte verbindingen en netwerkcontacten. De kracht van de 130 aanwezigen!
Zie ook de foto’s van alle matches.
De deelnemende bedrijven en organisaties vindt u in het deelnemersoverzicht.

Lotte van der Krogt van Between Lines Media maakte deze video met een sfeerimpressie van Beursvloer Oost-Betuwe 2015.

We bedanken alle bedrijven, verenigingen, stichtingen en burgerinitiatieven voor hun deelname. We bedanken alle Founders, sponsors en ondersteuners voor hun betrokkenheid en financiële steun. Dankzij hen kunnen wij vele partijen blijven helpen via Beursvloer, Matchgroep, Spullenbank en nieuwe activiteiten in 2016.

In de media:
– aankondiging Beursvloer Oost-Betuwe in De Nieuwe Krant 20151014 en Het Gemeentenieuws 20151014.
– artikel “Burgerinitiatieven op Beursvloer“, de Nieuwe Krant, 20151125
– artikel “Mooi resultaat voor eerste Beursvloer Oost-Betuwe“, Het Gemeentenieuws, 20151125
– artikel “Uitdaging: De ene hand wast de andere“, de Nieuwe Krant, 20151202

 

De tweede editie van Beursvloer Oost-Betuwe plaats op maandag 14 november 2016!
Locatie: Watergoed! Strandclub en Evenementenlocatie in Valburg. Aanvang 16.45 uur, handelen 17-18 uur, borrel 18-19 uur.

 

Wat is de Beursvloer?
Op de maatschappelijke Beursvloer bieden we maatschappelijke organisaties en bedrijven de kans om iets voor elkaar te betekenen. Knelpunten van verenigingen en stichtingen op het gebied van Menskracht, Materialen en Middelen worden door het bedrijfsleven opgelost met gesloten beurs. Verenigingen en stichtingen bieden op hun beurt een tegenprestatie die past bij het karakter van hun vereniging en de match met het betreffende bedrijf. In één uur tijd onderhandelen ze samen over vraag en aanbod en maken matches met elkaar. Zo brengen we matches tot stand die op de korte termijn concreet oplossingen bieden en op de lange(re) termijn mensen met elkaar verbinden.

 

Op dit moment gevraagd en aangeboden

Geen resultaten gevonden...