Logo Goede Zaken

Workshop Goede Zaken

In 2016 vindt deze workshop plaats op 17 oktober (bij Rabobank Oost-Betuwe in Elst). Hier kun je je voorbereiden
op Beursvloer Oost-Betuwe (14 november 2016 bij Watergoed!)

Om goed voorbereid naar de Beursvloer te gaan biedt de Oost-Betuwse Uitdaging samen met het Vrijwilligers Steunpunt Overbetuwe en Stichting Welzijn Lingewaard de workshop ‘Goede Zaken’ (Samenwerken met bedrijven) gratis aan.

Bijna iedere vereniging of stichting, klein of groot, heeft er tegenwoordig mee te maken: bezuinigingen. Het is dan zoeken naar de manier om toch alles wat je als vereniging nodig hebt of wilt doen te organiseren. De Oost-Betuwse Uitdaging organiseert Beursvloer Oost-Betuwe. Hier kunt u in onderhandeling met bedrijven uw vragen stellen en hen vragen uw knelpunten op te lossen. Zij doen dit tegen een (kleine) tegenprestatie en met gesloten beurs.

De workshop Goede Zaken is ter voorbereiding op het onderhandelen met de bedrijven. Wat heeft uw vereniging te bieden en welke vragen stelt u aan het bedrijfsleven. U maakt kennis met een andere manier van denken en doen. U krijgt oplossingen aangereikt voor uw zoektocht naar (financiële) middelen.

Wat kunnen we vragen, anders dan geld? Hoe kunnen we juist in tijden van bezuiniging de samenwerking vinden? U krijgt tips over hoe u uw vereniging of stichting in een paar eenvoudige stappen kunt verbinden aan bedrijven.

Heel specifiek leert u hoe u uw vraag en tegenprestatie voor de Beursvloer Oost-Betuwe op een aantrekkelijke manier kunt formuleren bij de bedrijven. Een eye-opener voor veel deelnemers!

De workshop is gratis voor maximaal 2 personen per vereniging of stichting en wordt gegeven door  een trainer van Goede Zaken (www.goedezaken.eu).

 

Je mag aan de workshop meedoen zonder deelname aan de Beursvloer. Ook andersom mag: wel de Beursvloer niet de workshop. Het één versterkt wel het ander.