Beursvloer 2018 komt eraan!

, , | , , 05 oktober 2018

Op maandag 26 november vindt voor de vierde keer de maatschappelijke Beursvloer van de Oost-Betuwse Uitdaging plaats. Van 17.00 tot 18.00 uur gaat het maar om een ding: zoveel mogelijk matches maken, met gesloten beurs natuurlijk!

Belangeloos voor elkaar

Alle verenigingen en stichtingen uit gemeenten Overbetuwe en Lingewaard kunnen, zoals voorgaande jaren, hun vragen voorleggen aan de aanwezige lokale bedrijven en ondernemers. Zij bieden belangeloos hulp aan. Denk aan financieel – en communicatieadvies, klusdiensten, materialen, vervoersdienst of uitjes voor vrijwilligers. In ruil daarvoor bieden aanvragers een passende dienst of ludieke tegenprestatie aan.

Groots aanbod

Locatie Beursvloer: Rabobank Maas en Waal – Oost-Betuwe, Industrieweg Oost 16 in Elst. Inloop is vanaf 16.30 uur en om 17.00 start de beurs. Dan kunnen de maatschappelijke organisaties op zoek naar een invulling voor hun vraag. De aanvragen van maatschappelijke organisaties liepen voorgaande jaren uiteen van meubilair tot een accountantsverklaring en cadeautjes voor vrijwilligers.

Goed zaken doen

Nunes Juristen & Bedrijfsadviseurs verzorgt ook dit jaar de workshop Goed zaken doen ter voorbereiding op de beurs. Deze vindt plaats op dinsdag 20 november, ook bij de Rabobank.

Opbrengst in 2017: € 22.425!

In totaal schonken in 2017 de aanwezige bedrijven en ondernemers menskracht, materialen en middelen aan de maatschappelijke organisaties met een geschatte waarde van € 22.425. Benieuwd hoe het er toen aan toe ging? Bekijk dan hier de film, gemaakt door Jacky Brakels en Peter van der Ham, Brakels Movie Solutions. De foto’s zijn gemaakt door Ellen Koelewijn Fotografie.

Meedoen?

Alle verenigingen en stichtingen in gemeenten Overbetuwe en Lingewaard zijn van harte welkom. Meedoen aan de Beursvloer is gratis, net als deelname aan de workshop Goed zaken doen. Meld je aan via info@oostbetuwseuitdaging.nl.

Graag tot 26 november!