Uitdaging XXL

15 november 2017

14:00 - 19:00


Op 15 november 2017 vindt de Uitdaging XXL plaats in de regio Oost-Betuwe. De Uitdaging XXL is een verwendag voor gezinnen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken (minima) uit de gemeenten Lingewaard en Overbetuwe. Op deze dag worden zij in het zonnetje gezet bij Watergoed Valburg met behulp van vrijwillige maatschappelijke betrokkenheid van bedrijven en ondernemers uit onze regio.

Hoe kunt u helpen?
Het event wordt mogelijk gemaakt op basis van vrijwilligheid en donaties door maatschappelijk betrokken bedrijven en ondernemers uit onze regio. We zijn op zoek naar diverse ondernemers die diensten of materialen aanbieden om de deelnemers een fantastische dag te bezorgen. Op dit moment zijn we onder andere dringend op zoek naar taxibedrijven, busmaatschappijen of andere vervoerders die het vervoer van enkele gezinnen vanuit plaatsen in de regio naar Valburg willen verzorgen. Helpt u ons ook? U kunt de dag ook financieel ondersteunen door een donatie over te maken aan de Oost-Betuwse Uitdaging.

Meer informatie en aanmelden
Wilt u uw steentje bijdragen of bent u benieuwd hoe u kunt helpen? Neem contact met ons op via info@oostbetuwseuitdaging.nl of bel 026 303 1929. Alvast hartelijk dank!

Informatie onder voorbehoud.