Workshop sponsors vinden & binden

23 april 2018

19:00 - 21:30

Locatie
Adviescentrum Rabobank Oost Betuwe

Kaart niet beschikbaar

Let op: deze workshop wordt verplaatst en zal niet plaatsvinden op maandag 23 april.

Ook in 2018 gaat de KennisKaravaan verder! Op maandag 23 april vindt de workshop sponsors vinden & binden plaats. Centraal hierbij staat de vraag: hoe komen we aan geld voor onze vereniging of stichting? Voor veel maatschappelijke organisaties is het vinden van geld voor hun activiteiten een continue uitdaging. Zeker in een tijd dat de overheid zich terugtrekt. In deze workshop doe je ideeën op hoe jij voor jouw stichting of vereniging middelen vindt om jullie doelen te halen.

Bernadette Egelmeers leidt deze workshop. Bernadette werkt als projectleider voor Betuwe On Stage en als zelfstandig loopbaancoach. Daarnaast is ze vrijwillig fondsenwerver bij de Voedselbank regio Arnhem. Voor Betuwe On Stage en de Voedselbank werft ze geld en middelen bij fondsen, overheden, bedrijven en particulieren. Samen met jou kijkt ze tijdens de workshop hoe jij voor jouw stichting of vereniging de benodigde middelen vindt en geeft ze praktijkvoorbeelden. Tijdens de avond wissel je ideeën uit met andere deelnemers en maak je een begin met een actieplan.

Deelname is gratis voor vrijwilligers van maatschappelijke organisaties in de gemeente Lingewaard en Overbetuwe. Aanmelden kan via info@oostbetuwseuitdaging.nl onder vermelding van je naam en organisatie.

In de KennisKaravaan bieden we diverse (gratis) workshops aan vrijwilligers van maatschappelijke organisaties en initiatieven in de gemeenten Lingewaard en Overbetuwe. Houd onze website in de gaten voor alle workshops.