Workshop websites bouwen met WordPress

06 maart 2018

19:00 - 21:30

Locatie
Adviescentrum Rabobank Oost Betuwe

Kaart niet beschikbaar

Op dinsdag 6 maart 2018 vindt er, wegens groot animo, een herhaling plaats van de workshop websites bouwen met WordPress van afgelopen 30 januari. Meld je snel aan voor deze tweede editie!

Wil jij een website opzetten voor jouw stichting, vereniging of initiatief? Of ben jij verantwoordelijk voor het beheer of het plaatsen van berichten van de bestaande website? Of wil je gewoon meer weten over de mogelijkheden voor een website voor uw maatschappelijke organisatie?

WordPress is een veelgebruikte en gebruiksvriendelijke software om een website te maken. Frans Pronk van Webbureau IFRA is deze avond te gast en vertelt je alles over het bouwen van een website in WordPress. We beginnen bij de basis en al je vragen zijn welkom. Ook zonder voorkennis ben je dus van harte welkom! Ben je benieuwd hoe je jouw website het beste kunt opzetten, kunt onderhouden en wellicht kunt uitbouwen? Meld je dan nu aan voor de workshop!

Van 19.00 tot (uiterlijk) 21.30 uur ben je welkom in het adviescentrum van de Rabobank Oost Betuwe, Industrieweg Oost 16, in Elst. Deelname is gratis voor vrijwilligers van maatschappelijke organisaties en initiatieven in de gemeenten Lingewaard en Overbetuwe. Aanmelden kan per mail via info@oostbetuwseuitdaging.nl. Vermeld hierin graag je naam, organisatie, kennis van websites bouwen/WordPress en eventuele vraag. Er is beperkt plek.

In de KennisKaravaan bieden we diverse (gratis) workshops aan vrijwilligers van maatschappelijke organisaties en initiatieven in de gemeenten Lingewaard en Overbetuwe. Met de KennisKaravaan bieden we vrijwilligers kennis die ze toe kunnen passen in hun vrijwilligerswerk.