Forte Welzijn blij met twee geslaagde matches

, 18 december 2017

Afgelopen donderdag waren de vrijwilligers van de Thuisadministratie en formulierenbrigade van Forte Welzijn welkom bij Sportcentrum de Schaapskooi voor een work-out met aansluitend een lekkere lunch. Dankzij twee mooie matches met Schrijverij Mooi Mens en Sportcentrum de Schaapskooi op de Beursvloer konden de vrijwilligers in het zonnetje gezet worden!

De 24 vrijwilligers van de Thuisadministratie en formulierenbrigade van Forte Welzijn zetten zich in om inwoners te ondersteunen bij financiële vragen en onder andere het op orde brengen van de administratie. 22 vrijwilligers doen dat bij de inwoner thuis en twee vrijwilligers ondersteunen de dienstverlening op kantoor. Om ze daarvoor te bedanken maakte Forte Welzijn twee matches voor de vrijwilligers op de Beursvloer van de Oost-Betuwse Uitdaging in oktober.

Schrijverij Mooi Mens van Renate Diks uit Elst schonk een aantal boeken zodat Forte Welzijn de vrijwilligers kon verrassen met een mooi boek als sinterklaascadeau. Afgelopen donderdag vond de tweede match plaats bij de Schaapskooi: een work-out op muziek met aansluitend een lekkere lunch als beloning voor de fysieke inspanning. De coördinator van de Thuisadministratie en formulierenbrigade laat weten dat de vrijwilligers en Forte Welzijn beide cadeaus erg gewaardeerd hebben. Erg leuk om het effect van ons werk te zien en zulke fijne reacties te ontvangen! Schrijverij Mooi Mens en Sportcentrum de Schaapskooi, nogmaals hartelijk dank voor jullie bijdrage!