Gratis workshop website bouwen voor verenigingen

, 27 april 2019

Op dinsdag 11 juni 2019 geeft Frans Pronk een workshop websitebouwen met WordPress. De workshop is speciaal bedoeld voor vrijwilligers die voor hun vereniging een website bijhouden.

Wil jij een website maken voor jouw stichting, vereniging of initiatief? Of ga jij (in de toekomst) de website beheren of onderhouden? Doe dan mee aan de interactieve en gratis workshop op 11 juni!

WordPress
WordPress is een veelgebruikte en gebruiksvriendelijke software om een website te maken. Frans Pronk van Webbureau IFRA is deze avond te gast en vertelt je alles over het bouwen van een website in WordPress. We beginnen bij de basis en al je vragen zijn welkom. Ook zonder voorkennis ben je dus van harte welkom! Ben je benieuwd hoe je jouw website het beste kunt opzetten, kunt onderhouden en wellicht kunt uitbouwen? Meld je dan nu aan voor de workshop!

Gratis deelname
Van 19.00 tot (uiterlijk) 21.30 uur ben je welkom in het adviescentrum van de Rabobank Oost Betuwe, Industrieweg Oost 16, in Elst. Deelname is gratis voor vrijwilligers van maatschappelijke organisaties en initiatieven in de gemeenten Lingewaard en Overbetuwe. Aanmelden kan per mail via info@oostbetuwseuitdaging.nl. Vermeld hierin graag je naam, organisatie, kennis van websites bouwen/WordPress en eventuele vraag. Er is beperkt plek. Wees er snel bij!


In de KennisKaravaan bieden we diverse (gratis) workshops aan vrijwilligers van maatschappelijke organisaties en initiatieven in de gemeenten Lingewaard en Overbetuwe. Met de KennisKaravaan bieden we vrijwilligers kennis die ze toe kunnen passen in hun vrijwilligerswerk.