Lidy Bodewes en Ronald Verhaaf genomineerd voor MBO prijs

, 23 november 2017


De maatschappelijke betrokkenheid van onze Matchmakers ontgaat ook anderen niet. Afgelopen week werden zelfs twee van onze Matchmakers genomineerd voor een prijs! Lidy Bodewes van Buitenpoort Catering en Ronald Verhaaf van Verhaaf Consultancy werden bij Watergoed in Valburg verrast met een nominatie voor de Lingewaardse Maatschappelijk Betrokken Ondernemer prijs 2017.

Lidy en Ronald zetten zich al geruime tijd met veel overgave in voor de Oost-Betuwse Uitdaging als Matchmakers. Ze zijn erg betrokken en mede dankzij hen zijn er dit jaar alweer vele matches gemaakt. Samen met een andere Matchmakers en lokale ondernemers zorgden zij dit jaar voor een succesvolle Verwendag voor gezinnen uit de gemeenten Lingewaard en Overbetuwe die rond moeten komen van een minimuminkomen. Maar ook op andere momenten dragen ze waar mogelijk hun steentje bij. Lidy en Ronald, nogmaals van harte gefeliciteerd met de zeer terechte nominatie!

De Maatschappelijk Betrokken Ondernemer prijs wordt op 24 november uitgereikt tijdens het VrijwilligersGala van Lingewaard. In 2015 ontving ook een Matchmaker de prijs voor Lingewaardse Maatschappelijk Betrokken Ondernemer. Burgemeester Marianne Schuurmans reikte in dat jaar de prijs uit aan François van Schaik van Notariskantoor Van Schaik.