Maak jij in 2017 ook nog een match?

, 06 december 2017

Afgelopen week kwam de matchgroep alweer voor de laatste keer dit jaar bij elkaar. Alle nieuwe en lopende aanvragen van verenigingen, stichtingen en maatschappelijke initiatieven werden besproken om zoveel mogelijk matches te maken. Maak jij dit jaar ook nog een match via de Oost-Betuwse Uitdaging?

We waren dit keer te gast bij Jongerencentrum Insula in Heteren, waarvoor we eerder dit jaar een match maakten. En nog leuker: ter plekke werden direct weer twee nieuwe matches gemaakt met Rabobank Oost Betuwe en Buitenpoort Catering! Tijdens het matchgroepoverleg hebben we weer ons best gedaan zoveel mogelijk verbindingen te leggen tussen maatschappelijke organisaties en het bedrijfsleven, maar we zijn nog op zoek naar meer maatschappelijk betrokken bedrijven en gulle gevers!

Wie maak jij blij?
Wil jij in de laatste maand van dit jaar nog een organisatie héél blij maken? Heb jij dé tip voor een nieuwe plek voor de Speel-o-theek in Huissen? Of computer-, foto- of videoapparatuur die Omroep Lingewaard kan gebruiken? Participatiepunt Huissen is op zoek naar een kast, materialen en gereedschappen om een Creatief Café op te kunnen zetten en ook worden er nog (opslag)ruimtes gezocht in plaatsen als Gendt, Bemmel en Driel. Ben jij degene die deze maatschappelijke organisaties en initiatieven kan helpen? Kijk bij  alle aanvragen om te zien waar jij je steentje bij kunt dragen!

Aanbod aanmelden
Iets aan te bieden wat niet bij een van de aanvragen past? Aanbod is altijd welkom! Wie weet, staat er nog een maatschappelijke organisatie of initiatief in ons bestand die we ermee kunnen helpen en anders onthouden we het graag voor een volgende keer! Vul hier het formulier in of mail ons via info@oostbetuwseuitdaging.nl.