Uitgelaten stemming en blije gezichten op Verwendag

, 17 november 2017

Afgelopen woensdag 15 november waren ruim veertig kinderen en hun ouders die rond moeten komen van een minimum inkomen te gast bij Watergoed in Valburg voor een gratis Verwenmiddag. Van paintballen en quad rijden tot een rustgevende massage en kappersbeurt. In samenwerking met lokale ondernemers en maatschappelijke organisaties als Forte Welzijn, SWL en de Voedselbank had de Oost-Betuwse Uitdaging van alles georganiseerd om deze gezinnen in het zonnetje te zetten!

Vanaf 14.00 uur waren de gezinnen welkom op evenementenlocatie Watergoed. De gezinnen die niet in de gelegenheid waren om met eigen vervoer te komen, werden opgehaald door vrijwilligers. Na een hartelijke ontvangst ging het buitenprogramma van start met paintballen en klimmen in het klimpark. Later in de middag konden de gezinnen bootcampen, quad rijden of boogschieten. Binnen stonden de hele middag een masseur, een pedicure en kapsters klaar die gratis hun diensten aanboden. De jongere kinderen hadden samen de tijd van hun leven op het springkussen, in de knutselhoek of met het versieren van cupcakes. Ook werden de mooiste schminkcreaties en gelakte nagels verzorgd.

“Echt alles was leuk!”
Het ruime aanbod aan eten en drinken werd gesponsord door Buitenpoort Catering en Watergoed. Ook bakten vrijwilligers van CV de Geintrappers de hele middag pannenkoeken voor de gezinnen. Onder andere de Rabobank, Schrijverij Mooi Mens, Buitenpoort Catering, Albert Heijn, Wendy Loos Sport & Massage en Puur Verkade Communicatie schonken producten en waardebonnen voor hun diensten met een totale waarde van ruim 1000 euro die de gezinnen aan het eind van de dag mee naar huis kregen. “Echt alles was leuk. Eten, drinken, spelen. Onze grote kinderen vonden de quad echt te gek! En die massage was echt fijn. Die mevrouw kon het heel goed!”, aldus een van de deelnemers.

Grote betrokkenheid
Nogmaals hartelijk dank aan alle betrokken ondernemers, organisaties en vrijwilligers voor hun bijdragen: Albert Heijn, AMI kappers, B&B Bed in de Betuwe, Boogie Nights, Bootcamp Huissen, Buitenpoort Catering, CV de Geintrappers, Ellen Koelewijn Fotografie, Femke Boots Beautysalon, Financieel Café Arnhem, Forte Welzijn, Improtheater Voor de leeuwen, Omnivents, Puur Verkade Communicatie, Rabobank, Reflexie Shiatsu therapie, Schoonheidssalon Sybill Ritter, Schrijverij Mooi Mens, Sipkje Schimmel pedicure, Sportcentrum de Schaapskooi, SWL, Watergoed, Wendy Loos Sport & Massage, Verhaaf Consultancy en de Voedselbank.