Vind nieuwe sponsoren voor jouw organisatie!

, 03 april 2018

Heb jij moeite met het vinden en binden van sponsoren aan jouw vereniging, stichting of initiatief? Of wil je tips hoe je dit nóg beter kunt aanpakken? Op maandag 23 april vindt de workshop sponsors vinden & binden plaats. Voor veel organisaties is het vinden van geld voor hun activiteiten een grote uitdaging. In deze workshop doe je ideeën op hoe jij voor jouw stichting of vereniging middelen vindt om jullie doelen te halen. Meld je nu aan!

De workshop wordt gegeven door Bernadette Egelmeers. Ze heeft veel ervaring met het werven van geld en middelen voor onder andere Betuwe On Stage en de Voedselbank. Hier vertelt ze jou uiteraard graag meer over! Samen met jou kijkt ze tijdens de workshop ook hoe jij voor jouw stichting of vereniging de benodigde middelen vindt. Overleg met andere deelnemers en maak meteen een begin met je actieplan.

De workshop vindt plaats in het adviescentrum van de Rabobank Oost Betuwe in Elst. We starten om 19.00 uur. De workshop (inclusief pauze) duurt maximaal 2,5 uur, tot 21.30 uur. Deelname is gratis voor vrijwilligers van maatschappelijke organisaties in de gemeente Lingewaard en Overbetuwe. Aanmelden kan via info@oostbetuwseuitdaging.nl onder vermelding van je naam en organisatie. Graag tot maandagavond 23 april!


In de KennisKaravaan bieden we diverse (gratis) workshops aan vrijwilligers van maatschappelijke organisaties en initiatieven in de gemeenten Lingewaard en Overbetuwe. Met de KennisKaravaan bieden we vrijwilligers kennis die ze toe kunnen passen in hun vrijwilligerswerk.