Workshop over nieuwe privacywetgeving op 28 mei

, 18 april 2018

Heeft jouw vereniging of stichting ook een nieuwsbrief? Of een ledenadministratie? Of foto’s van leden op de website? Dan krijg ook jij te maken met de nieuwe Europese privacywetgeving (AVG) die eind mei ingaat. Misschien heb je er wel al wat over gehoord, misschien ben je er al druk mee bezig maar misschien heb je ook wel geen idee waar je moet beginnen. Wat mag wel en wat mag niet? De Oost-Betuwse Uitdaging helpt je graag met een workshop over de nieuwe privacywetgeving op maandagavond 28 mei!

Michiel Nijenhuis van ProcesPartners is de gastspreker van deze avond. ProcesPartners levert IT-diensten bij zowel bedrijven als bij mensen thuis. Als specialist in netwerkbeheer kan Michiel je alles vertellen over de inhoud en gevolgen van de nieuwe privacywetgeving en wat dit voor jouw organisatie betekent.

De workshop AVG en privacywetgeving op maandag 28 mei vindt plaats in het adviescentrum van de Rabobank Oost Betuwe in Elst. We starten om 19.00 uur. De workshop duurt tot uiterlijk 21.30 uur. Deelname is gratis voor vrijwilligers van maatschappelijke organisaties in de gemeente Lingewaard en Overbetuwe. Aanmelden kan via info@oostbetuwseuitdaging.nl onder vermelding van je naam en organisatie.

In de KennisKaravaan van de Oost-Betuwse Uitdaging bieden we diverse (gratis) workshops aan vrijwilligers van maatschappelijke organisaties en initiatieven in de gemeenten Lingewaard en Overbetuwe. Met de KennisKaravaan bieden we vrijwilligers kennis die ze toe kunnen passen in hun vrijwilligerswerk.