Matchgroep
Vraag / Aanbod
Status: gerealiseerd

Match 2017: de Schaapskooi leent schrobmachine uit aan RK Kerk Huissen

Omschrijving

De RK Kerk Huissen Stad wilde de vloer van de kerk graag een keer een goede schrobbeurt geven. Hiervoor zochten zij een schrobmachine die ze konden lenen omdat het gebruikelijke handmatige schrobben niet optimaal was. Tijdens het matchgroepoverleg werden er meteen stappen gezet om een mooie match te maken. De RK Kerk werd in contact gebracht met de Rabobank en Sportcentrum De Schaapskooi. De Schaapskooi leende haar schrobmachine belangeloos uit zodat de kerk een schitterend schone vloer had voor de volgende viering! Lees hier meer.

Match informatie

Aanvraagdatum 13-02-2017

Extra gegevens

Naam organisatie RK Kerk Huissen Stad
Vraag Schrobmachine (met bediening)
Uw vraag Graag zouden wij een keer de vloer van de kerk een goede schrobbeurt geven. Daartoe zoeken wij een schrobmachine omdat het gebruikelijke handmatige schrobben niet optimaal is.
Doel van uw vraag Een mooie schone kerkvloer
Doelgroep Bezoekers van de kerk
Wat heeft u zelf al ondernomen om dit te realiseren? Naast handmatig schrobben door vrijwilligers, hebben wij contact gehad met de lokale AH vestiging. Echter naast transport eisen kwam ook de (begrijpelijke) wens van de eigenaar dat een van zijn medewerkers de schrobmachine zou bedienen. Hier is tot nu toe nog niets uitgekomen.