Wegens groot succes tweede workshop websites bouwen gepland!

, 12 februari 2018

Op dinsdag 6 maart staat er weer een workshop websites bouwen met WordPress gepland! Wegens groot animo voor de afgelopen workshop, hebben we samen met Frans Pronk van Webbureau IFRA en Rabobank Oost Betuwe besloten om een tweede workshop aan te bieden. De workshop op 6 maart is een herhaling van de workshop van 30 januari en geen vervolg. Iedereen die op 30 januari niet kon, is dus van harte uitgenodigd om zich aan te melden!

Wil jij een website maken voor jouw stichting, vereniging of initiatief? Of ga jij (in de toekomst) de website beheren of onderhouden? Doe dan mee aan de interactieve en gratis workshop op dinsdag 6 maart!

WordPress
WordPress is een veelgebruikte en gebruiksvriendelijke software om een website te maken. Frans Pronk van Webbureau IFRA is deze avond te gast en vertelt je alles over het bouwen van een website in WordPress. We beginnen bij de basis en al je vragen zijn welkom. Ook zonder voorkennis ben je dus van harte welkom! Ben je benieuwd hoe je jouw website het beste kunt opzetten, kunt onderhouden en wellicht kunt uitbouwen? Meld je dan nu aan voor de workshop!

Gratis deelname
Van 19.00 tot (uiterlijk) 21.30 uur ben je welkom in het adviescentrum van de Rabobank Oost Betuwe, Industrieweg Oost 16, in Elst. Deelname is gratis voor vrijwilligers van maatschappelijke organisaties en initiatieven in de gemeenten Lingewaard en Overbetuwe. Aanmelden kan per mail via info@oostbetuwseuitdaging.nl. Vermeld hierin graag je naam, organisatie, kennis van websites bouwen/WordPress en eventuele vraag. Er is beperkt plek. Graag tot dan!


In de KennisKaravaan bieden we diverse (gratis) workshops aan vrijwilligers van maatschappelijke organisaties en initiatieven in de gemeenten Lingewaard en Overbetuwe. Met de KennisKaravaan bieden we vrijwilligers kennis die ze toe kunnen passen in hun vrijwilligerswerk.