Beursvloer 2017

Op maandag 9 oktober organiseerde de Oost-Betuwse Uitdaging voor de derde keer een maatschappelijke Beursvloer. Van 17.00 tot 18.00 uur ging het in de Theaterkerk in Bemmel maar om een ding: zoveel mogelijk matches maken. Maatschappelijke organisaties konden op de Beursvloer hun vragen voorleggen aan de aanwezige lokale bedrijven en ondernemers die belangeloos ondersteuning wilden bieden. Er werden 24 matches gemaakt met een totale waarde van € 22.425.

Om 17.00 uur werd de beurs geopend door Joost Frijlink van Watergoed, Betuwse ondernemer van 2017, en konden de maatschappelijke organisaties op zoek naar een invulling voor hun vraag. De aanvragen van maatschappelijke organisaties liepen uiteen van meubels tot een accountantsverklaring.

Match! De Schaapskooi biedt belangeloos een sportclinic en lunch aan Forte Welzijn (foto: Ellen Koelewijn)

Gulle gevers waren dit jaar onder andere de gemeente Overbetuwe, Nunes Juristen & Bedrijfsadviseurs, ONS Accountants en belastingadviseurs, Schrijverij Mooi Mens en Watergoed & Omnivents. Zo’n 50 lokale organisaties, bedrijven en ondernemers maakten de Beursvloer wederom tot een succes.

In totaal schonken de aanwezige bedrijven en ondernemers menskracht, materialen en middelen aan de maatschappelijke organisaties met een geschatte waarde van € 22.425. Onder toeziend oog van wethouder Theo Peren van de gemeente Lingewaard en wethouder Ron van Hoeven van de gemeente Overbetuwe maakte Peter Waterman, directeur van Rabobank Oost Betuwe en bestuursvoorzitter van de Oost-Betuwse Uitdaging dit bedrag bekend.

We zijn super trots op het resultaat en willen iedereen bedanken voor hun bijdrage! Beursvloer gemist maar wel een vraag of aanbod? Meld je aanvraag of aanbod aan voor het volgende matchgroepoverleg of mail naar info@oostbetuwseuitdaging.nl voor de mogelijkheden!

Nog even nagenieten van de Beursvloer of wil je graag weten hoe het eraan toe ging? Bekijk dan hier de film, gemaakt door Jacky Brakels en Peter van der Ham, Brakels Movie Solutions.