Op 14 november 2016 vond de tweede editie plaats van de Beursvloer Oost-Betuwe bij Watergoed! Strandclub en Evenementenlocatie in Valburg.

Ruim 50 organisaties en bedrijven waren aanwezig. Zo’n 100 mensen maakten verbinding met elkaar en dit leverde na het uur handelen: 41 matches op met een maatschappelijke waarde van € 24.290. Een mooi resultaat! Klik hier voor het Overzicht matches Beursvloer 2016. Wil je weten wie er (nog meer) meededen? Deelnemersoverzicht beursvloer14-november-2016. En bekijk hier de foto’s.

Net als vorig jaar is ook dit jaar weer Watergoed!/Omnivents “Matchmaker van 2016”. Met 5 matches met verschillende verenigingen/stichtingen een geweldig aanbod voor het maatschappelijke en culturele leven van Overbetuwe en Lingewaard (totaal maatschappelijke waarde ruim € 3.000).

Op de (maatschappelijke) Beursvloer Oost-Betuwe bieden we maatschappelijke organisaties en bedrijven de kans om iets voor elkaar te betekenen. Knelpunten van verenigingen en stichtingen op het gebied van Menskracht, Materialen en Middelen worden door het bedrijfsleven opgelost met gesloten beurs. Verenigingen en stichtingen bieden op hun beurt een tegenprestatie die past bij het karakter van hun vereniging en de match met het betreffende bedrijf. Wij brengen ze samen en verbinden ze met elkaar.

In één uur tijd onderhandelen ze samen over vraag en aanbod en maken matches met elkaar. Zo brengen we matches tot stand die op de korte termijn concreet oplossingen bieden en op de lange(re) termijn mensen duurzaam met elkaar verbinden.

 

Beursvloer Oost-Betuwe 2017 vindt plaats op maandag 9 oktober.