Inschrijving open voor 7e Beursvloer in Elst

, 19 augustus 2021

Op maandag 22 november 2021 organiseert de Oost Betuwse Uitdaging voor de zevende keer de maatschappelijke Beursvloer. De Beursvloer maakt het mogelijk voor vereniging en stichtingen om matches maken met het bedrijfsleven uit de gemeente Lingewaard en de gemeente Overbetuwe. Deze zevende Beursvloer vindt plaats in het gemeentehuis van Overbtuwe in de Dorpsstraat 67Inschrijving Beursvloer open, 6661 EH Elst*. Inloop is vanaf 16.30 uur en om 17.00 start de beurs. Inschrijven is vanaf nu mogelijk (info@oostbetuwseuitdaging.nl)

Met gesloten beurzen
Alle verenigingen en stichtingen uit gemeenten Overbetuwe en Lingewaard kunnen, zoals voorgaande jaren, hun vragen voorleggen aan de aanwezige lokale bedrijven en ondernemers. Zij bieden belangeloos hulp aan. Denk aan financieel – en communicatieadvies, klusdiensten, materialen, vervoersdienst of uitjes voor vrijwilligers. In ruil daarvoor bieden aanvragers een passende dienst of ludieke tegenprestatie aan. Bij de vijfde Beursvloer in 2019 werden er maar liefst 44 matches gemaakt met een gezamenlijke nominale waarde van ruim 50.000 euro.

Schrijf je nu in!

Ondernemers, verenigingen en stichtingen in gemeenten Overbetuwe en Lingewaard zijn van harte welkom. Meedoen aan de Beursvloer is gratis. Meld je aan via info@oostbetuwseuitdaging.nl. Vermeld daarbij naam en telefoonnummer en daarnaast wat je aan te bieden hebt op de beurs of waar je als organisatie naar op zoek bent.

De Oost Betuwse Uitdaging bemiddelt in vraag en aanbod van Materialen (meubels, spullen), Menskracht (kennis, extra handen, creativiteit) en Middelen. De Oost Betuwse Uitdaging is een ondernemersnetwerk dat dóet en stimuleert bedrijven om maatschappelijk betrokken ondernemerschap te tonen in concrete acties en daarmee de leefbaarheid in de lokale samenleving te ondersteunen. 

 *Op basis van de huidige stand van zaken rondom de corona-maatregelen.