Wat kan ik als bedrijf doen?

Bedrijven krijgen de kans om hun maatschappelijke betrokkenheid op een praktische en voor hen passende manier vorm te geven. U kunt hiermee mogelijk imagodoelen bereiken of de inbreng gebruiken voor het bevorderen van de interne bedrijfstrots. Het zijn ook kansen voor een bedrijf om het contact met de directe omgeving te versterken. Een samenwerking die leidt tot een betrokken buur(t).

Doe mee aan de Uitdaging!
U kunt ervoor kiezen om met uw bedrijf de Oost-Betuwse Uitdaging financieel te steunen: Founder of Sponsor worden.
Ook kunt u deelnemen aan de matchgroep als ‘oude rot’ of ‘jonge hond’ of u als bedrijf aanbieden als (vaste) ondersteuner voor bijvoorbeeld drukwerk, promotiemiddelen, transport. Hiermee ondersteunt u ons werk als geheel en helpt zo tientallen matches maken.

Projecten
Maar u kunt ook meedoen aan een specifiek project: Handen uit de Mouwen (klusprojecten) of Spullenbank (overtollige meubels en/of materiaal aanbieden).

Structureel verbinden
Wilt u op structurele basis uw Maatschappelijke Betrokkenheid tonen? Meldt u aan bij ons. Wij zoeken een project / vereniging / organisatie die bij uw bedrijf past en waarmee uw bedrijf zich kan verbinden.

Social Return on Investment
Gaat u een project aanbesteden bij de gemeente? Boven een aanbestedingsbedrag van € 200.000 wordt meestal een bepaald percentage (Social) Return on Investment verplicht gesteld. Neemt u tijdig met ons contact op. Wij helpen u een project vinden dat aan de eisen en wensen van SROI voldoet.